Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amit tudnod kell a GI diétáról

A GI diéta egyre népszerűbb lett a diétázók körében, így nem lehet elmenni mellette, hogy ne említenénk meg a lehetséges fogyókúrák között. Vajon hatásos vagy célszerű lenne ezt választani a fogyásunk érdekében? A GI diéta előnyei és hátrányai röviden és tömören vagyis konyhanyelven.

0 Tovább

Ki mernéd próbálni ezt a brutális diétát?

0 Tovább

Így állíts össze egy fogyókúrás étrendet!

Egy fogyókúrás étrend összeállítása először nehéznek tűnhet, de amint tudjuk, hogy mit ehetünk és mit nem máris gyerekjáték lesz. Valójában a kulcs a legtöbb esetben, hogy mit nem ehetünk. Első lépés, hogy ezt megtanuljuk és onnantól kezdve a maradék ételek közül választhatsz.

0 Tovább

Brutális kardió és has edzés

Egy óra brutális kardió és has edzés, hogy végre neked is kockás hasad legyen. Hetente legalább egyszer csinálhatod, amíg még kihívást jelent számodra.

0 Tovább

Mit nézz meg egy fogyókúránál először, hogy fogyni tudj

Számtalan fogyókúra létezik már a világban és dietetikus nincs a földön, aki ismerné mindet. Mégis hogyan tudjuk eldönteni, hogy amit olvastunk az interneten vagy magazinokban, esetleg hallottunk a szomszédtól az működhet-e?

0 Tovább

Cukorbeteg diéta avagy cukor nélkül fogyhatok?

Akinek az életében el jön a cukorbeteg diéta, annál az első és legfontosabb lépés, hogy az étrendjéből száműzze a cukor használatát. Sokan ettől már eredményeket várnak és a vércukor szintjüknek igencsak jót fog tenni, azonban fogyni is lehet vele?

0 Tovább

Fogyás hasról, lehetséges?

A fogyás hasról téma még mindig népszerű vágyálom a diétázók körében. A kérdésre adott válasz tömören: Sehogyan. Talán ez a legegyszerűbb válasz rá, nézzük csak miért is lehetetlen ez és mi lenne az alternatív módszer?

0 Tovább

Diéta vagy sport a hatékonyabb a fogyáshoz? 

Diéta vagy sport, talán ez az a kérdés, amire rengeteg választ fogsz találni a neten. Az első kérdés amit fel kell tenned magadnak, hogy menjünk-e el orvoshoz kivizsgálásra, hogy biztosan ki fogjuk-e bírni a fogyással járó folyamatokat? Persze, miért ne menjünk, csak okosabbak lehetünk tőle. A második kérdés az szokott lenni, hogy diétázzak vagy sportoljak, esetleg mindkettő? Ha rám hallgatsz akkor mindkettő! De haladjunk azért sorba, van előnye és hátránya a sportnak és a diétának is.

0 Tovább

dietmaker

blogavatar

Teremy Alex, Testsúlycsökkentő tanácsadó

Gyakorlati tippek a fogyáshoz!