Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így állíts össze egy fogyókúrás étrendet!

Egy fogyókúrás étrend összeállítása először nehéznek tűnhet, de amint tudjuk, hogy mit ehetünk és mit nem máris gyerekjáték lesz. Valójában a kulcs a legtöbb esetben, hogy mit nem ehetünk. Első lépés, hogy ezt megtanuljuk és onnantól kezdve a maradék ételek közül választhatsz.

0 Tovább

Brutális kardió és has edzés

Egy óra brutális kardió és has edzés, hogy végre neked is kockás hasad legyen. Hetente legalább egyszer csinálhatod, amíg még kihívást jelent számodra.

0 Tovább

Mit nézz meg egy fogyókúránál először, hogy fogyni tudj

Számtalan fogyókúra létezik már a világban és dietetikus nincs a földön, aki ismerné mindet. Mégis hogyan tudjuk eldönteni, hogy amit olvastunk az interneten vagy magazinokban, esetleg hallottunk a szomszédtól az működhet-e?

0 Tovább

Cukorbeteg diéta avagy cukor nélkül fogyhatok?

Akinek az életében el jön a cukorbeteg diéta, annál az első és legfontosabb lépés, hogy az étrendjéből száműzze a cukor használatát. Sokan ettől már eredményeket várnak és a vércukor szintjüknek igencsak jót fog tenni, azonban fogyni is lehet vele?

0 Tovább

Fogyás hasról, lehetséges?

A fogyás hasról téma még mindig népszerű vágyálom a diétázók körében. A kérdésre adott válasz tömören: Sehogyan. Talán ez a legegyszerűbb válasz rá, nézzük csak miért is lehetetlen ez és mi lenne az alternatív módszer?

0 Tovább

Diéta vagy sport a hatékonyabb a fogyáshoz? 

Diéta vagy sport, talán ez az a kérdés, amire rengeteg választ fogsz találni a neten. Az első kérdés amit fel kell tenned magadnak, hogy menjünk-e el orvoshoz kivizsgálásra, hogy biztosan ki fogjuk-e bírni a fogyással járó folyamatokat? Persze, miért ne menjünk, csak okosabbak lehetünk tőle. A második kérdés az szokott lenni, hogy diétázzak vagy sportoljak, esetleg mindkettő? Ha rám hallgatsz akkor mindkettő! De haladjunk azért sorba, van előnye és hátránya a sportnak és a diétának is.

0 Tovább
12
»

dietmaker

blogavatar

Teremy Alex, Testsúlycsökkentő tanácsadó

Gyakorlati tippek a fogyáshoz!